Apa İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; hakettiği yere getirmek için, sürekli çalışan Bireyler yetiştirmektir...

Misyon: Bilgi çağına uygun, örnek ve öncü bir eğitimle; bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, öz güveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şevkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Bayrağını, Milletini, Atasını, ailesini ve insanları severek yeşeren kaliteli gençler yetiştirmektir.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://apailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Apa Kasabası Çumra Konya

Öğretim Şekli :normal-tam gün

Yerleşim Yeri - Apa mahallesi

Adres - Apa Kasabası Çumra Konya

Ulaşım Konya´ dan gelen öğretmen için servis mevcuttur. Çumra´dan özel araçla gelen öğretmenlerimiz de bulunmaktadır. Çukurkavak ve Tahtalı köylerinde anasınıfı şubemiz vardır.(açık kadro bu köylerdedir ve servisi yoktur.)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ÇUMRA’YA UZAKLIĞI 30 km KONYA’YA UZAKLIĞI 60 km